Eddig 190 ezren követték nyomon Saiid útját a Facebookon

forrás: Prím Online, 2017. május 22. 13:47

Stadionban sátrazott, és túl van első lakáskoncertjén a Pepsi kalandora, Saiid. Az Akkezdetphiai zenekar alapítója már hat napja úton van a cardiffi UEFA Champions League döntő helyszínére: a nem mindennapi utazást maguk a rajongók irányíthatják a Pepsi Facebook oldalán keresztül. 

„Sokan kérdezik tőlem, de <<félreérthető>> kérést nem kaptam, de ebben a kalandban tényleg minden a rajongókon múlik. Én pedig szeretem a kihívásokat, és izgatottan várom, mit hoznak a következő napok” – mondja Süveg Márk, alias Saiid az utazós-focis reality első napjairól.

 

„A Pepsi-kampány épp a múlt héten indult. Egy olyan különleges, 21 napos, interaktív Facebook realitybe hívtuk meg a Facebook oldalunk követőit, amelynek végállomása a szezon nagy focis eseménye, az UEFA Champions League cardiffi döntője” – ismertette a kampányt Buzder Nikoletta, a PepsiCo Hungary marketing igazgatója. 

 

Most először maguk a játékban résztvevők alakíthatják az eseményeket, és kísérhetik el Európán átívelő útjára a kampány főhősét, Saiidot. A háromhetes túra során Saiid folyamatos választási helyzetekbe kerül, amelyek kimeneteléről online dönthetnek a Pepsi-rajongók a reakciójelek segítségével. A szavazók döntése alapján folytatja tovább útját Saiid, egészen Cardiffig.

 

 

„Minden nap este 8 órakkor élőben jelentkezik be Saiid a Facebookon, ahol elmeséli, milyen kalandokat élt át aznap, illetve ismerteti a döntési szituációt és a lehetséges 3 alternatívát, amik közül a szavazók választhatnak majd. A választási opciók közzétételét követően, a következő napon este 18 óráig dönthetnek a játékosok arról, merre induljon tovább Saiid” – tette hozzá Buzder Nikoletta.

 

A Pepsi-kalandor a kelet-magyarországi Ibrányból, a walesi döntőtől az egyik legmesszebb eső településről indult, majd a nyírcsászári megye hármas meccsen megszerezte élete első igazi focis élményét. Az út során hősünk a debreceni Loki-stadiont is meglátogatta, sőt, az éjszakát a pályán töltötte a kezdőkör közepén egy sátorban.

 

A játékosok döntése alapján Saiid megtartotta élete első lakáskoncertjét is Eger legügyesebb dekázóinak. A koncert másnapján pedig Egri Viktorral beszélgetett a sportkommentátori szakmáról és a futball szépségeiről. A vidéki kalandokat csütörtökön egy budapesti koncert követte, amelybe a Pepsi rajongók a Facebookon is belehallgattak.  

 

 

 

„Bár még csak az utazás elején vagyok túl, a foci máris belopta magát a szívembe. Átragadt rám a rajongók őszinte lelkesedése, amikor egy egész településsel együtt drukkolhattam a falu hőseinek. Nagy benyomást tett rám a debreceni stadion atmoszférája is” – vallotta be Saiid.

 

A rapper napi élő bejelentkezéseit eddig összesen több mint 190 ezer érdeklődő követte a Facebookon. A frontember az interaktív online valóságshow során beutazza Magyarországot és Európát, ahol hús-vér sportolók és drukkerek segítségével, kultikus helyek érintésével merül el a futball és a szurkolás világában. A kihívást a Pepsi hivatalos Facebook oldalán lehet követni, a történet alakulásáról pedig ugyanitt, az este 8 órai bejelentkezések után szavazhatnak a rajongók. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38