A Prímaenergia Zrt. új mobilalkalmazást mutatott be

forrás: Prím Online, 2017. július 21. 11:59

Ingyenes gázasszisztenst fejlesztett a Prímaenergia Zrt. a palackos gázt fogyasztók és autógáz-felhasználók számára. Az új magyar mobilalkalmazás nemcsak megmutatja, hol van a legközelebbi autógázkút, hanem a palackcserét is megkönnyíti, és még a palack töltöttségét is segít megállapítani.

Noha a PB-gáz továbbra is népszerű, hazánkban nem született még olyan átfogó alkalmazás, amely a palackhasználó fogyasztók életét könnyebbé, kényelmesebbé és kiszámíthatóbbá teszi. Világszerte fejlesztettek már az egyes szolgáltatók valamilyen alkalmazást, de olyan univerzális megoldás eddig még nem született, amelyben ennyi funkció és szolgáltatás helyet kapott volna, jelentős mértékben leegyszerűsítve a gázfelhasználással járó teendőket.

 

Az Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt letölthető, ingyenes applikáció lehetővé teszi, hogy a felhasználók még a palack kiürülése előtt, okostelefonjukon pár gombnyomással előre megrendeljék gázpalackjukat, amelyet azután a Prímagázfutár házhoz szállít. Egyedülálló gázpalack-szintmérő moduljának köszönhetően kiszámíthatóvá teszi a felhasználást is. Elég mindössze megkoppintani a gázpalackot és pár másodperc alatt az alkalmazás megmondja, hogy mennyi gáz van még benne! A vállalati Palack Kártyáról is naprakész információt biztosít, ráadásul az adminisztráció is egyszerűsödik. Emellett a szoftver segít megtalálni a legközelebbi autógázkutat vagy gázcseretelepet, területre vagy hálózatra lebontva, és az odavezető legrövidebb utat is megmutatja.

 

Magyarországon több mint 5 millió PB-gázpalack van forgalomban, amelyek nagy részét a Prímaenergia értékesíti, ezért a vállalat számára kiemelten fontos, hogy innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal támogassa ügyfeleit, akik ezt a környezetkímélő, gazdaságos energiahordozót választják – legyen szó háztartási, vendéglátóipari vagy üzemanyagcélú felhasználásról. 

 

Az alternatív energiahordozók közül a propán-bután rendelkezik a legtisztább és legmagasabb fűtőértékkel, az új alkalmazás pedig egyszerű használatával, komfortnövelő képességeivel a vezetékes gázellátással azonos kényelmet ad a használatához.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05