Te vagy a következő Telenor Youth Forum 2017 résztvevő?

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 10. 15:14

Közösségi médiában jártas, technológia iránt érdeklődő fiatalokat keresünk! Jelentkezz az ötödik, Oslóban és Bangkokban megrendezett Telenor Youth Forum programra, amely során bemutathatod, hogyan érnél el valódi változást a világban! A kiválasztott jelentkezők részt vehetnek a 2017-es oslói Nobel-békedíj átadáshoz kapcsolódó ünnepi rendezvényeken.

A Telenor Youth Forum (TYF) a Telenor Csoport és a Nobel Békeközpont által szervezett globális programsorozat. A közös kezdeményezés központi célja, hogy a fiatalok valódi változást érhessenek el a világban a digitális technológia segítségével. A program elmúlt négy éve során hét fiatal nyertes képviselte hazánkat a nemzetközi programban, akik globális kihívásokra kerestek digitális technológiákat felhasználó megoldásokat.

 

A 2017. évi TYF programba 20-28 éves fiatalok jelentkezhetnek, akik 2017. december 8- 10 között Oslóba, majd 2018 májusában Bangkokba utaznak, hogy a többi ország nyerteseivel együtt közös workshopokon vegyenek részt. A kiválasztott fiatalok egy éven keresztül heti két órában dolgoznak majd a projektjeiken egy virtuális csapat részeként, hogy a decemberi indító workshopon feltárt fontos társadalmi kihívásokra keressenek digitális válaszokat. A Telenor Csoport leányvállalatai 13 országból küldenek jelölteket a programba, akik a decemberi Nobel-békedíj átadásához kapcsolódó eseményeken is részt vesznek, ahol tovább inspirálódhatnak.

 

Merre tartanak a TYF 2016 küldöttei?

A tavalyi TYF program csapatai még dolgoznak a tavaly decemberben, Oslóban meghatározott digitális szolgáltatásokon. Témáik kiterjednek a klímaváltozás, a fiatal menekültek oktatása, a mentális egészséggel kapcsolatos tabutémák, a nemek közti egyenlőség, valamint a munkanélküliség problémakörére. A csapatok idén májusban Bangkokban találkoztak, ahol közösen fejlesztették tovább elképzeléseiket.  

 

A fiatalok munkáját szakértő mentorok támogatják az UNICEF, a World Education Foundation, a Vöröskereszt, a Techfugees és a Telenor Research képviseletében. A mentorok a teljes TYF program során olyan releváns és nélkülözhetetlen tudással segítik a fiatalokat, mint a service design, szolgáltatás és termék prototyping, prezentációs és pitching készségek, a választott témákhoz kapcsolódó gyakorlati tapasztalatok. Mindegyik TYF program végén kiválasztják legsikeresebb nyertes csapatot, akiknek a megoldása legnagyobb hatást képes elérni. Ők egy második utazást nyernek Oslóba, ahol a következő program résztvevői előtt mutatják be a projektjüket.

 

 

 

Érdekel a lehetőség?

 

Ha szeretsz együtt dolgozni egy igazán nemzetközi csapattal, ha hiszel abban, hogy a digitális technológia valós, pozitív változást tud hozni a fejlődésben, ha nyitott vagy az új perspektívákra, amelyekkel nagy, globális problémákat lehet megoldani, te lehetsz a következő TYF nyertes, aki képviseli Magyarországot!

 

Olvasd el a pályázáshoz szükséges hasznos információkat a következő linken és jelentkezz augusztus 31-ig: www.telenor.com/youthforum/.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vodafone országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 20:44

Digitális gyermekvédelmi konferenciát szervezett az NMHH és az ELTE

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé, hogy a bántalmazás önkéntes bejelentése és a monitorozási kötelezettség közösen segítse a gyermekek védelmét az online térben. Többek között ez is elhangzott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) támogatásával, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar által a gyermekek online bántalmazása elleni védekezésről szervezett konferencián.

2024. május 15. 19:31

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A világ 600 legjobb fiatal egyeteme közé került a Széchenyi-egyetem

Az 501–600. helyen szerepel a győri Széchenyi István Egyetem azon a ranglistán, amelyet a Times Higher Education (THE) május 14-én tett közzé a világ legjobb fiatal egyetemeiről. Az intézmény újabb sikere mögött erősödő kutatási teljesítménye, valamint szoros ipari és nemzetközi kapcsolatai állnak.

2024. május 15. 14:33

A FŐTAXI a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza. 

2024. május 15. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38