Megérkezett a HTC legújabb csúcskészüléke, a HTC U12+

forrás: Prím Online, 2018. május 23. 15:14

Élj a pillanatnak a HTC U12+ okostelefonnal! A továbbfejlesztett Edge Sense 2 funkció lehetővé teszi a 6”-es készülék egykezes használatát. Mindez a legjobbra értékelt dupla kamerával, USonic hangzással és lenyűgöző, folyékony hatású külsővel érkezik.

A HTC az új megoldásokat, az egyedülálló teljesítményt és a kivételes formatervezést szem előtt tartva alkotta meg a HTC U12+ okostelefont. A U12+ a HTC eddigi legmerészebb csúcskészüléke, amely 6”-es, 18:9-es kijelzővel érkezik. Az Edge Sense 2 funkcióval könnyedén kezelhető egy kézzel is, így egyszerűen elindítható a kamera, a hangalapú segéd, vagy bármely más funkció. 

 

A HTC U12+ főbb jellemzői:

  • Edge Sense 2: Az új érintésen alapuló vezérlésnek köszönhetően a HTC U12+ készülék szélei segítenek a telefon gyors kezelésében. A továbbfejlesztett Edge Sense felismeri, hogy melyik kézzel használod a telefont, így például dupla érintéssel vezérelheted telefonod, nyomva tartással rögzítheted a kijelző irányát, megelőzve annak automatikus elfordulását, a szélek összeszorításával pedig többek közt fotózhatsz vagy ránagyíthatsz a térképre.
  • A legjobbra értékelt dupla kamera: Két hátlapi és két előlapi kamera DSLR-szerű Bokeh funkciójának köszönhetően elbűvölő fotókat készíthetsz. Az Ultra Speed Autofocus 2 fázisérzékelő és lézeres autofókusszal biztosítja, hogy egy pillanatról se maradjunk le. A HDR Boost 2 pedig fantasztikus képeket készít bármilyen fényviszonyok mellett. A hátlapi kamera lehetővé teszi a kétszeres optikai - és tízszeres digitális zoom használatát, a Sonic Zoom funkcióval pedig ráközelíthetsz a hangokra vagy a zenére. Mindez az egy érintéses autozoom kiegészülve egész Hollywood-ot a zsebedben érezheted . A HTC U12+ okostelefon 103 pontot kapott DxOMark értékelése alapján, így a legjobbra értékelt dupla kamerás készülék lett a piacon.

 

 

  • Továbbfejlesztett HTC BoomSound és USonic, a legjobb Qualcomm aptX HD hangzással: Az eddigi leghangosabb, legtisztább és legjobb BoomSound hangszórók, melyek a HTC USonic fülhallgató aktív zajszűrőjével együtt gondoskodnak a páratlan hangélményről. A USonic illeszkedik a fül szerkezetéhez, így biztosítja a kristálytiszta hangzást minden lejátszáskor. Az aptx HD támogatásával 24 bites felbontásban élvezheted kedvenc zenéidet vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolattal.
  • Folyékony hatású felület: A HTC U12+ ultravékony kerettel és nyomásérzékeny gombokkal érkezik, mindez gyönyörű színválasztékban. Az áttetsző kék szín kívül-belül egyaránt lenyűgöz, a fekete visszafogott és kifinomult, míg a piros különböző színárnyalatokkal biztosítja az egyedülálló megjelenést. 
  • Erő és teljesítmény: A csúcskészülék teljesítményét a Qualcomm Snapdragon 845 mobil platform és X20 LTE biztosítja. A HTC U12+ az akkumulátor élettartamának veszélyeztetése nélkül biztosítja a gigabites letöltési sebességet LTE hálózaton keresztül. A HTC U12+ 6 GB  RAM-mal és 64 GB-os belső tárhellyel érkezik. A készülék továbbá használható virtuális valóság eszközzel is, ugyanis a a Vive Focus eszközzel együtt megjelenítheted hívásaid, értesítéseid (A Vive Focus nem érhető el minden országban).

 

A HTC U12+ 2018 június végén érkezik Magyarországra áttetsző kék, fekete és piros színben. Bővebb információért olvass tovább, vagy keresd fel a www.htc.com oldalt.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38