Kemény Zsófi költővel inspirál a Telenor nőnapon

forrás: Prím Online, 2019. március 8. 10:17
Az idei nőnap alkalmából a Telenor közösségi aktivitásában a nemek közti különbségek helyett arra összpontosít, ami összeköt, és Kemény Zsófi költő segítségével vállalkozik arra, hogy feltérképezze és ünnepelje azokat, akik mindannyiunk körül ott vannak, és védőhálót jelentenek a mindennapi pörgésben.
Kemény Zsófi költő, író a Telenor Facebook-oldalán publikált videóban mondja el nőnapra írt versét arról a védőhálóról, ami nem látható, de végtelenül erős: amit az ember szerettei jelentenek, akiket először hív fel, ha bármi fontos történik vele, akikre mindig, bármilyen helyzetben lehet számítani, tértől és időtől függetlenül.
  
A Telenor célja, hogy felhívja a figyelmet az emberi kapcsolatok fontosságára, valamint a pozitív kommunikáció erejére, ami összetartja ezeket a kapcsolatokat. Arra buzdít, hogy a nőnap a sztenderd csokor virág mellett szóljon az ünnepelteknek szóló elismerésről, az irántuk való kötődés és pozitív érzelmek kifejezéséről.
 
Kemény Zsófi versével a mindannyiunk körül ott lévő emberi védőhálót ünnepli, a Telenor pedig arra buzdítja  Facebook-oldalának követőit, hogy a videó alatt kommentben jelöljék meg azokat, akik számukra védőhálót jelentenek. Az akcióhoz kapcsolódó játékban azok között, akik a #védőhálóm hashtaget használják szeretteik bejelölésére, a Telenor Hipernet-adatjegyeket sorsol ki. A játékban március 8-án 18 óráig lehet részt venni.
 
Kemény Zsófi szövege:
 

Az állandó pörgésben helytállni lehet nehezen, könnyen, félve és szabadon,
Legyen nyolc kezed és két fejed, oldj meg mindent, és közben uralkodj magadon.
A szeretteid a védőhálód, ez nem necces,
ezzel a világ túloldaláról is megnevettethetnek.
Aki alkotja, akkor is megvéd, ha tényleg hibáztál,
attól is megvéd, hogy tényleg hibázzál.
Ha kell, dönt helyetted, ha kell, enged egyedül dönteni.
Őt hívod először, ha a gondtenger készül elönteni.
Őt hívod először, mert őt éjjel négykor is eléred.
Ha a Holdon ragadtál, húsz perc alatt oda is elmenne érted.
Tőle tanulod, hogy kell környezetvédőnek és védő környezetnek lenni,
pihenni végre csak egy napot, de közben mégis fitt lenni,
hogy amikor mindenki utál, akkor sem utál mindenki.
A kommunikáció kulcs, ami nem zár semmit, csak nyit,
neki te is feltétel nélkül adsz a jövődből, amennyit akarsz, annyit.
A védőháló hosszútávú kapcsolat generációkban, időkben és terekben,
hogy ne higgyünk a nemekben, csak az igenekben.
 
 

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világdöntőben az ELTE programozói

A kontinensviadal bronzérmeseként az Informatikai Kar csapata képviselheti hazánkat az ICPC programozói versenyen 2024 szeptemberében Kazahsztánban.

2024. április 19. 09:44

Magyar cégek férhetnek hozzá Európa legnagyobb innovációs hálózatához

A magyar innovációs ökoszisztéma megerősítését zászlójára tűző Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) partnerséget kötött az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Health hálózattal, amelynek célja az európai polgárok egészségesebb jövőjének előmozdítása az egészségügyi innováció támogatásán keresztül. Az együttműködés fontos mérföldkövet jelent az egészségügyi innovációval foglalkozó magyar vállalkozások számára, hiszen az EIT Health InnoStars kiterjedt hálózatához való hozzáférés kaput nyit számukra az európai partnerekhez és rajtuk keresztül az európai és nemzetközi piacokhoz.

2024. április 9. 13:20

Közel háromezren vettek részt a PlayIT-n

Nagysikerű rendezvénynek, a PlayIT-nak adott otthont a Széchenyi István Egyetem: az országos gamerexpóra közel háromezren látogattak ki. Az esemény minden korosztályt megmozgatott és az egész család számára szórakozást kínált, a campus több helyszínén várták a gaming és az e-sport iránt érdeklődőket.

2024. március 31. 14:29

Eldőlt, hogy kik képviselik Magyarországot a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Két magyar csapat jutott tovább a Szíriában megrendezésre kerülő Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpiára (IIOT). A világverseny nemzeti előválogatójaként szolgáló Kódkupát március 10-én rendezte meg a Neumann Társaság az Algo Pro Club és a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium együttműködésével. A hiánypótló csapatverseny nagy hangsúlyt helyez a csapattagok közötti kooperációra, ami a vállalati munkakultúrára is felkészíti a fiatalokat.

2024. március 20. 16:03

MI festőrobot szórakoztatta a nézőket a Magyar Ifjúsági Robot Kupán

Az előző évek közkedvelt versenyszámaival, így többek közt a robotszínházzal, robotfocival és a menekítő robotok mérkőzésével zajlott le a 17. Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) Nyíregyházán. A versenyt a Neumann Társaság megyei szervezete, a Nyíregyházi Egyetem és a Magyar Robot Kupa Alapítvány szervezésében, a Neumann Társaság kiemelt szakmai támogatásával bonyolították le.

2024. március 12. 19:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09