Bizalomra épülő jövő építése a technológia erejével

forrás: Prím Online, 2019. november 3. 10:38

A 2019-es Fujitsu Fórumon a Fujitsu bemutatja, hogyan lehet új, bizalomra épülő jövőt építeni a szervezetek és a társadalom számára a technológia erejével. A vállalat 2019. november 6-án és 7-én, Münchenben megrendezendő kiemelt ügyfélrendezvényére több mint 10 ezer látogatót várnak. 

A világ a nagy társadalmi-politikai és ökológiai bizonytalanságok korát éli. A Fujitsu Fórum vendégei megtudhatják mi teszi a Fujitsu emberközpontú innovációs szemléletét minden eddiginél relevánsabbá ebben az új környezetben. Az „Emberközpontú innováció a bizalomra épülő jövőért” jelmondatú rendezvényen a Fujitsu bemutatja, hogyan lehet a diszruptív technológiákat a bizalomra épülő ökoszisztémák építésével a sikeres digitális átalakulás szolgálatába állítani anélkül, hogy ezzel elidegenítenénk a szervezeten belüli és kívüli embereket. 

 

Az idei nyitóprogramban iparági szakértők és különleges vendégek hangsúlyozzák majd a bizalom fontosságát az új üzleti modellek kidolgozásában, és ismertetik az új technológiák tudatos és etikus bevezetését segítő stratégiákat. 

 

Bizalomra épülő jövő 

A munkahelyi bizalom megteremtésének fontossága is központi téma az idei müncheni rendezvényen. Az úgynevezett gig-gazdaságtól a robotalapú folyamatautomatizáción át az emberi jóllétig és a szervezettervezésig, a vállalatok számos területen és módszerrel alakíthatják át munkaerejüket. 

 

A bizalomépítés egy másik fontos területével foglalkoznak majd a Fórumon a Fujitsu Laboratories vezető szakemberei, akik a Fujitsu úttörő mesterségesintelligencia-kezdeményezéseiről és az azokat támogató etikus, megérthető és megbízható technológiákról számolnak be. Valós életből vett példákkal szemléltetik, hogyan teremt értéket és ösztönzi a digitális átalakulást az ügyfelekkel közösen végzett alkotómunka, a „co-creation”.

 

„Az emberek egyre inkább aggódnak amiatt, hogy a szervezetek és az üzleti, társadalmi folyamatok nem biztosítják számukra azt az átláthatóságot és megbízhatóságot, amire szükségük van, és amit elvárnak. A Fujitsu emberközpontú innovációs jövőképe közvetlenül reagál ezekre az aggodalmakra. A Fujitsu bizonyítottan képes arra, hogy következetesen és sikeresen együttműködjön ügyfeleivel a bizalom építésére – és újraépítésére – alkalmas megoldások közös létrehozásán. Ezek a megoldások minden érintett számára fontos előnyöket kínálnak, páratlan biztonság, átláthatóság, hatékonyság, követhetőség és elszámoltathatóság mellett. A Fujitsu szerint napjainkban egyetlen vállalat sem engedheti meg magának, hogy figyelmen kívül hagyja ezeket a tényezőket” – hangsúlyozta dr. Réger József, a Fujitsu tudományos munkatársa és európai technológiai vezérigazgató-helyettese. 

 

Human Centric Experience Design

A Fujitsu mesterséges intelligenciára és kvantumtechnológia által inspirált számítástechnikára épülő megoldásai a gyártóipartól a kiskereskedelmen át az állami szektorig, átalakítják a fontos iparágak működését, és értékes új lehetőséget nyitnak meg a vállalatok előtt működési hatékonyságuk és az általuk nyújtott ügyfélélmény javítására. Az idei rendezvény vendégei részt vehetnek egy digitális átalakulásról szóló miniworkshopon, ahol első kézből ismerkedhetnek meg a Fujitsu egyedülálló Human Centric Experience Design co-creation módszertanával. A miniworkshop ugyanazt a szemléletet követi, mint az ügyfeleknél világszerte és a Fujitsu müncheni, londoni, New York-i, sydney-i, tokiói és oszakai digitális átalakulási központjaiban szervezett „éles” co-creation workshopok.

 

A demóközpont bemutatja a Fujitsu gyorsabb és zökkenőmentesebb átalakulást támogató, legfrissebb munkahelyi, internetes biztonsági és többfelhős működést támogató innovációit. A látogatók személyesen megismerkedhetnek a legújabb szerverekkel, kliensszámítástechhnikai eszközökkel és a legkomplexebb hibrid infrastruktúrák üzemeltetését végző megoldásokkal. A legfrissebb adatközponti megoldásoktól és végfelhasználói eszközöktől kezdve, a szolgáltatásvezérelt többfelhős és iparágspecifikus megoldásokig, a demóközpont sokféle területen inspiráló képet ad a Fujitsu és globális partnerhálózata innovációiról. 

 

A Fujitsu Fórum 60-nál is több interaktív háttérelőadása a különböző iparágak kihívásaival foglalkozik, és valódi esettanulmányokon keresztül mutatja be az új megközelítéseket. A népszerű szakértői beszélgetéseken a résztvevők a Fujitsu és partnerszervezetei témaszakértőivel vitathatják meg a konkrét kihívásokat és lehetőségeket. A több mint 80 ország üzleti és IT-vezetőit összegyűjtő müncheni Fujitsu Fórum egyedülálló lehetőséget kínál a látogatóknak ismereteik bővítésére és a szakmai kapcsolatépítésre.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38