Természetfeletti kortyok az újjászületés jegyében

forrás: Prím Online, 2020. február 14. 16:08

Unikornisokkal vagy éppenséggel varázslatos főnix madarakkal mostantól nemcsak a népszerű fantasy alkotásokban találkozhatunk, hanem prémium kategóriás italok fogyasztásával is közelebb kerülhetünk hozzájuk.

Olyannyira, hogy a Firebox jóvoltából egyenesen a könnyeiket kortyolhatjuk egymás után. Mivel az utolsó mondat további magyarázatot igényel, ezért a bejegyzés keretei között meg is tesszük ezt.

 


A természetfeletti lények könnyei a Firebox számára is ihletként funkcionáltak

 

A Firebox az egyik legkomolyabb ital viszonteladónak számít szerte az Egyesült Királyságban. Eddig is jó pár érdekes ötlettel rukkoltak már elő, a mostani attrakciójuk viszont igazán nagyot szólt.

 

Merthogy a Mythical Tears sorozat keretei között piacra dobott palackokban nem mást találhatunk, mint unikornisok és főnixmadarak könnyeit. Legalábbis ez a misztikus sztori húzódik meg a kollekció mögött, egészen izgalmas köntössel felruházva a mágikus Tears Gint és a Phoenix Tears Spiced Rumot.

 

Ha néhány perc erejéig szívesen kiszakadnánk a hétköznapok szürkeségéből, akkor egy-egy pohárka is valódi képzeletbeli utazással érhet fel a számunkra.

 

Unicorn Tears Gin, amely szinte elvarázsolja a kóstolóját

 

A szárnyas lovak talán sosem voltak még ennyire népszerűek, ezért is számít szenzációs ötletnek az emocionálisan túlpörgésre hajlamos unikornisok könnyeinek a lepalackozása.

 

Hogy mire számíthatunk az Unicorn Tears Ginnel való találkozásunkkor? A likőr illatában kellemesen bomlik ki a klasszikus gin aroma, amihez frissítő citrusos, továbbá keserű narancsos elemek is csatlakoznak. Ha mindez nem volna elég, akkor még némi boróka és menta is csiklandozza majd az orrunkat.

 

Kortyoljunk csak bele a poharunkba, és rögvest kandírozott narancs jegyei fogják a szánkat elárasztani. Aztán egy éles váltással következnek a kesernyés gin harmóniák, hogy aztán édes és juharszirupos ízek tegyék fel az ízélményre a koronát.

 

Phoenix Tears Spiced Rum a valódi újjászületés jegyében

 

Ahogyan a főnix madár sosem fog meghalni, úgy érezhetjük magunkban a sejtjeink megújulását a Phoenix Tears Spiced Rum hatására, méghozzá néhány másodperc elteltével.

 

Milyen íz cunami várhat ránk a főnix könnyeit megkóstolva? Fontos tudni, hogy a mágikus italhoz édesen fűszeres karibi rumot kevertek, amelyet barna nádcukorral, szárított gyümölcsökkel, továbbá csipetnyi fahéjjal és gyömbérrel tuningoltak fel.

 

Elementáris erővel ér fel tehát egy pohárnyi Phoenix Tears Spiced Rum fogyasztása. Az elsöprő élményt megtapasztalva ne lepődjünk meg rajta, ha erre a fajta feltámadásra újra és újra vágyni fogunk, és nem tudunk ellenállni a következő pohár csábításának. Persze ez nem is csoda, elég csak az édes, melaszosan rumos aromákra, illetve a gyömbér és a fahéj pikáns fűszerességére gondolnunk.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50