Mire jó a biztonsági futártasak?

forrás: Prím Online, 2020. március 23. 09:16

A biztonsági futártasak jó szolgálatot tehet, ha nem törékeny és nem ütésérzékeny árut kell szállítani, hiszen jóval kedvezőbb árfekvésű, mint más megoldások. Nézzük, milyen előnyökkel jár a biztonsági futártasak használata! 

A biztonsági futártasak használata 

 

Biztonsági futártasakban szállíthatunk minden olyan terméket, ami nem törékeny és nem ütésérzékeny, valamint nem igényli a dobozban való szállítást. Öntapadó ragasztófüllel van ellátva, nyitni pedig csak roncsolással lehet, ez pedig biztonságérzetet nyújthat, hiszen a tasak csak egyszer használható fel. Mivel a nyitásnak nyoma marad, nem kell attól tartani, hogy a csomag esetleg illetéktelenek kezébe került volna korábban. 

 

Használata gyors, költséghatékony és rendkívül egyszerű is. A logisztika, ennek a csomagolóanyagnak hála, nem nyűg többé! A Relatív-A Kft. széles termékpalettája a biztonsági futártasakokra is igaz, számos cikk elérhető a webshopban! 

 

A futártasak anyaga 

 

A biztonsági futártasak környezetbarát polietilén anyagból készül. Lényeges, hogy nem átlátszó, kívül szürke, belül fekete, így a kíváncsi szemek elől védve van a tartalma. A fény sem károsíthatja a dokumentumot a megfelelő anyagnak és annak vastagságának (50-55 mikron) köszönhetően.

 

Biztonsági futártasak kedvező áron 

 

A biztonsági futártasak rendkívül kedvező áron vásárolható meg. Sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint dobozban vagy más eszközben szállítani, amennyiben a termék jellege nem kívánja meg azt. 

 

A Relatív-A Kft.-nél többféle méret is elérhető, ennek függvényében változik az ár. Minimális rendelhető mennyiség a kartonos egységcsomag. 

 

Hogyan juthatunk a termékhez? 

 

A Relatív-A Kft. már 2005 óta foglalkozik ipari csomagolóanyagok értékesítésével, így náluk a biztonsági futártasak mellett beszerezhető többek között okmánytasak, öntapadó címke, boríték és egyéb más ipari csomagolóanyag is. A termékeik több méretben, akár egyedi elgondolás alapján, egyedi céglogókkal is megrendelhetők. A rendelés folyamata rendkívül egyszerű: e-mailben vagy a webshopon keresztül pillanatok alatt leadható, és mivel a termékek folyamatosan raktáron vannak, néhány napon belül kiszállításra is kerülnek. 

 

Amennyiben legalább 2000 db-os kiszerelést vásárol a biztonsági futártasakból, úgy egyedi árajánlatot adnak!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09