Már folyik a Galaxy S III szolgáltatói tesztelése

Farkas Norman, 2012. április 5. 15:36

A pletykák szerint máris folyamatban van a Samsung következő zászlóshajójának szolgáltatók általi tesztelése Dél-Koreában. A tömérdek mendemondával övezett készülék a legfrissebb információk szerint 4,65 hüvelykes Super AMOLED Plus HD képernyővel és LTE támogatással rendelkezik.

Az AsiaE és a DDaily forrásai szerint már nem sok várakozás választja el a rajongókat a Samsung Galaxy S III-tól. A jövevényről sorra jelennek meg az egymásnak olykor ellentmondó pletykák, például egyesek szerint 4,8 hüvelykes, 16:9 képarányú, 1080 x 1920, vagy 720 x 1280 pixel felbontású megjelenítő lesz a masinában, míg mások azt állítják, hogy a csúcsmodellben egy 4,65 colos Super AMOLED Plus HD panel teljesít majd szolgálatot.

A legfrissebb információk arról szólnak, hogy a Galaxy S III-at már tesztelik a dél-koreai szolgáltatók, s a Samsung csak reménykedik, hogy a szokásos, két hónapos időszaknál rövidebb ideig tart a folyamat. Mi is szorítunk, de - tekintve, hogy a modell négymagos processzorral és LTE támogatással rendelkezik – erre viszonylag kevés az esély. Apropó LTE támogatás! Az eddigi adatok szerint két verzióban kerülhet forgalomba a készülék: egy LTE modemmel szerelt és egy HSPA+ adatátviteli képességgel bíró változat megjelenésére számíthatunk.

A várva-várt Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerű eszköz egyébként a jelenlegi állás szerint 1,8GHz-es, négymagos Exynos processzorral, 1, vagy 2GB RAM-mal és 12 megapixeles fő kamerával rendelkezik, ezeket az elemeket egészíti ki a 4,65, vagy 4,8 hüvelykes megjelenítő és az LTE, illetve HSPA+ modem.

[Forrás: Unwired View]

Kiemelt hír

Először szerzett aranyérmet magyar csapat a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Az idén Szíria által rendezett Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpia (IIOT) világversenyt a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákjai nyerték meg a tíz résztvevő csapat közül. A világverseny előkészületeihez is jelentősen hozzájárult Magyarország, hiszen az idei versenyre kiválasztott feladatok kétharmadát magyarok állították össze.

2024. május 16. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

Legfrissebb híreink

legfrissebb programok

7-Zip 24.05

Kitűnő, ingyenes tömörítő Windowshoz. Betömörítés / kitömörítés: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP és WIM. Csak kitömörítés: ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR és Z.

2024. május 19. 13:26

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Password Cracker 4.8.2.567

Elfeledett jelszavaink visszaszerzésében nyújt hathatós segítséget ez az apró és nagyon egyszerűen használható alkalmazás. Csupán a csillagokkal, vagy más karakterekkel kitöltött jelszómező fölé kell húzni az egerünket, és máris láthatjuk az eredményt.

2024. május 18. 17:24