Pantech Vega Racer 2: 4,8 colos HD kijelző, kerámia ház és LTE

Farkas Norman, 2012. április 6. 15:41

Kerámia házzal és egyéb érdekes tulajdonságokkal érkezik a Pantech Vega Racer utódja, mely a közeljövőben debütálhat a dél-koreai piacon.

Vélhetően április végén, vagy május elején landol Dél-Koreában a Pantech Vega Racer 2, s így „ő” lehet az első kerámia házzal bíró okostelefon a piacon.

A műanyagnál lényegesen tartósabb burkolat, a 4,8 hüvelykes, 720p HD felbontású megjelenítő, valamint az 1,5GHz-es, kétmagos Qualcomm MSM8960 processzor és az LTE támogatás jelenléte még elődjénél is népszerűbbé teheti az újdonságot (egyébként az elődmodellből eddig több mint 1 millió példány talált gazdára az országban).

Sajnos nem valószínű, hogy a Vega Racer 2 Dél-Koreán kívül egyéb országokban is meg fog jelenni.

Szerinted a közeljövőben több készülékgyártó is rá fog pörögni a kerámia ház alkalmazására?

 

[Forrás: Unwired View]

Kiemelt hír

Először szerzett aranyérmet magyar csapat a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Az idén Szíria által rendezett Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpia (IIOT) világversenyt a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákjai nyerték meg a tíz résztvevő csapat közül. A világverseny előkészületeihez is jelentősen hozzájárult Magyarország, hiszen az idei versenyre kiválasztott feladatok kétharmadát magyarok állították össze.

2024. május 16. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

Legfrissebb híreink

legfrissebb programok

7-Zip 24.05

Kitűnő, ingyenes tömörítő Windowshoz. Betömörítés / kitömörítés: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP és WIM. Csak kitömörítés: ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR és Z.

2024. május 19. 13:26

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Password Cracker 4.8.2.567

Elfeledett jelszavaink visszaszerzésében nyújt hathatós segítséget ez az apró és nagyon egyszerűen használható alkalmazás. Csupán a csillagokkal, vagy más karakterekkel kitöltött jelszómező fölé kell húzni az egerünket, és máris láthatjuk az eredményt.

2024. május 18. 17:24