Fizikai „Home” gombot és öt oszlopos menürendszert kap a Galaxy S III

Farkas Norman, 2012. április 11. 17:26

A legfrissebb pletykák szerint a Samsung – a korábbi hírekkel ellentétben - nem száműzi legújabb zászlóshajójából az elődmodelleknél is jól bevált fizikai „home” gombot. Ha ez nem lenne elég izgalmas infó, arra is fény derült, hogy átszabott felhasználói felületet kerül a masinába.

Mivel a Galaxy S III méretes érintőképernyőt fog kapni, – habár az még kérdéses, hogy pontosan mekkorát – ezért a koreai gyártó úgy döntött, hogy a Galaxy Note esetében alkalmazott trükköt veti be annak érdekében, hogy megfelelően kiaknázásra kerüljön a nagy megjelenítő. Ez a módosítás a menürendszert érinti, mely így nem a megszokott, négy oszlopos sémát követi, hanem öt oszlopban jeleníti meg az egyes alkalmazásokhoz, funkciókhoz vezető ikonokat.

A hírek szerint első körben az a döntés született Samsungéknál, hogy csúcsmodelljüket hardveres gomb nélkül adják ki, ám ez az álláspont – egy kis balhéval megszórva – megváltozott, s végül arra jutottak, hogy a már bevált recept szerint ellátják egy fizikai gombbal a kütyüt.

 

Kiemelt hír

Először szerzett aranyérmet magyar csapat a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Az idén Szíria által rendezett Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpia (IIOT) világversenyt a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákjai nyerték meg a tíz résztvevő csapat közül. A világverseny előkészületeihez is jelentősen hozzájárult Magyarország, hiszen az idei versenyre kiválasztott feladatok kétharmadát magyarok állították össze.

2024. május 16. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

Legfrissebb híreink

legfrissebb programok

7-Zip 24.05

Kitűnő, ingyenes tömörítő Windowshoz. Betömörítés / kitömörítés: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP és WIM. Csak kitömörítés: ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR és Z.

2024. május 19. 13:26

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Password Cracker 4.8.2.567

Elfeledett jelszavaink visszaszerzésében nyújt hathatós segítséget ez az apró és nagyon egyszerűen használható alkalmazás. Csupán a csillagokkal, vagy más karakterekkel kitöltött jelszómező fölé kell húzni az egerünket, és máris láthatjuk az eredményt.

2024. május 18. 17:24