Meglepő defektusok a HTC One széria tagjaiban [Videó]

Farkas Norman, 2012. április 12. 16:46

Alig, hogy landoltak a piacon a tajvani gyártó androidos telefonjai, máris néhány igen bosszantó hibára derült fény velük kapcsolatban. Az információk szerint a One S burkolata hajlamos a kopásra, a One X pedig problémás kijelzőt kapott. Lássuk, igazak-e a hírek!

Az XDA és a MoDaCo fórumokban több felhasználó is azt nyilatkozta, hogy újonnan vásárolt HTC One S készüléke borzasztó kényes burkolattal rendelkezik, annak éleinél normál használat mellett már rövid idő alatt is kopások tapasztalhatók. Ez azért meglepő, mert a tajvani gyártó masinája speciális, ún. Micro Arc Oxidation eljárással készült kerámia bevonattal rendelkezik, mely elméletileg ötször ellenállóbb, mint az anodizált védőréteg. A HTC álláspontja szerint a fenti probléma csak néhány egység esetében áll fenn, s az érintett júzereknek „azonnali javítást” kínálnak, mely azt jelentheti, hogy a szóban forgó készülékeket azonnal kicserélik az ügyfelek kérésére - ám azután már csak az alapvető garanciális feltételeknek megfelelő támogatást biztosítják.

Ahogy már említettem, a One X is „dicsekedhet” egy problémával. A telefon kijelzőjét érték kritikák, melyek szerint az kis nyomásra is hullámzik és elszíneződik, akárcsak a régi LCD monitorok paneljei. Az alábbi videón látható, hogy valóban kissé defektes a felvételen szereplő One X megjelenítője. A HTC dizájn osztályának vezetője, Daniel Hundt elmondta, hogy nem került sor efféle kijelzővel szerelt készülék sorozatgyártására, tehát – ha hihetünk a gyártó emberének – elképzelhető, hogy csak egy prototípus látható a videón.

 

[Forrás: Phandroid, Übergizmo]

Kiemelt hír

Először szerzett aranyérmet magyar csapat a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Az idén Szíria által rendezett Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpia (IIOT) világversenyt a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákjai nyerték meg a tíz résztvevő csapat közül. A világverseny előkészületeihez is jelentősen hozzájárult Magyarország, hiszen az idei versenyre kiválasztott feladatok kétharmadát magyarok állították össze.

2024. május 16. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

Legfrissebb híreink

legfrissebb programok

7-Zip 24.05

Kitűnő, ingyenes tömörítő Windowshoz. Betömörítés / kitömörítés: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP és WIM. Csak kitömörítés: ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR és Z.

2024. május 19. 13:26

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Password Cracker 4.8.2.567

Elfeledett jelszavaink visszaszerzésében nyújt hathatós segítséget ez az apró és nagyon egyszerűen használható alkalmazás. Csupán a csillagokkal, vagy más karakterekkel kitöltött jelszómező fölé kell húzni az egerünket, és máris láthatjuk az eredményt.

2024. május 18. 17:24