Fotón a HTC Droid Incredible 4G

Farkas Norman, 2012. április 13. 14:35

Lencsevégre került a tajvani gyártó Verizon Wireless kínálatában debütáló okostelefonja, mely felső-közép kategóriás felszereltséget és 4G LTE hálózati támogatást tudhat magáénak.

Már régóta pletykák tárgya a Fireball néven is melgetett HTC Incredible 4G, melyről végre több használható információs és egy fotó is napvilágot látott.

Az alant megcsodálható képet a PocketNow-nak köszönhetjük, de ez nem minden, ugyanis néhány specifikációra is fény derült az újdonsággal kapcsolatban.

Az Incredible 4G lelke egy 1,2GHz-es processzor lesz, melyet 1GB RAM, 8GB belső tárhely, illetve GPS, WLAN, Bluetooth és NFC modul egészít ki. Természetesen 4G LTE modem is található a mobilban. A kütyü előlapján egy VGA kamera figyel, a hátlapját pedig egy 8 megapixeles egység ékesíti.

A 4 hüvelykes, 960 x 540 pixel (qHD) felbontású érintőképernyővel ellátott, Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer köré épülő okostelefon várható ára és megjelenésének pontos időpontja egyelőre ismeretlen.

 

[Forrás: Unwired View]

Kiemelt hír

Először szerzett aranyérmet magyar csapat a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Az idén Szíria által rendezett Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpia (IIOT) világversenyt a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákjai nyerték meg a tíz résztvevő csapat közül. A világverseny előkészületeihez is jelentősen hozzájárult Magyarország, hiszen az idei versenyre kiválasztott feladatok kétharmadát magyarok állították össze.

2024. május 16. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

Legfrissebb híreink

legfrissebb programok

7-Zip 24.05

Kitűnő, ingyenes tömörítő Windowshoz. Betömörítés / kitömörítés: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP és WIM. Csak kitömörítés: ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR és Z.

2024. május 19. 13:26

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Password Cracker 4.8.2.567

Elfeledett jelszavaink visszaszerzésében nyújt hathatós segítséget ez az apró és nagyon egyszerűen használható alkalmazás. Csupán a csillagokkal, vagy más karakterekkel kitöltött jelszómező fölé kell húzni az egerünket, és máris láthatjuk az eredményt.

2024. május 18. 17:24