Lencsevégen a HTC Golf

Farkas Norman, 2012. április 14. 00:45

Egy sajtófotó került napvilágra a tajvani gyártó belépő szintet képviselő, androidos okostelefonjáról. Az alacsony árfekvésűnek ígérkező HTC Golf egyes pletykák szerint Wildfire C néven kerül majd forgalomba.

Bár a One V a tajvani gyártó vadonatúj sorozatának legharmatosabb hardverrel bíró tagja, mégis túlzás lenne az év belépő szintű HTC-jének tekinteni. Ezt a címet másik versenyzőnek szánja a vállalat, mégpedig a Golf fantázianévvel illetett készüléknek, melyen - az alant látható fotó alapján - a One X dizájnelemei fedezhetők fel. A hasonlóság azonban megtévesztő, a jövevény - a One széria csúcsmodelljével szemben - igen gyengécske belsőt tudhat magáénak.

A pletykák szerint 3,5 hüvelykes, 480 x 320 pixel felbontású érintőképernyő, 4GB belső tárhely, 512MB RAM, microSD kártyahely, Bluetooth, GPS és WLAN modul, valamint 5 megapixeles fő kamera kerülhet az újdonságba. A Wildfire C néven piacra kerülő telefon vélhetően Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel, Sense 4.0 kezelőfelülettel, Beats Audio hangrendszerrel és 25GB-os online DropBox tárhellyel is kecsegtet, bár ezekhez mindenképp izmosabb processzort kell kapnia, mint az a 600MHz órajelű darab, mellyel elődjében (Wildfire S) találkozhattunk.

Ami a HTC Golf árát illeti, várhatóan nem kerül majd 300 dollárnál többe, hiszen a gyártó nagyobb tudású készüléke, a One V néhol már 350 dollár körüli összegért beszerezhető. A masina feltehetően még ebben a negyedévben landol a piacon.

 

[Forrás: PocketNow]

Kiemelt hír

Először szerzett aranyérmet magyar csapat a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Az idén Szíria által rendezett Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpia (IIOT) világversenyt a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákjai nyerték meg a tíz résztvevő csapat közül. A világverseny előkészületeihez is jelentősen hozzájárult Magyarország, hiszen az idei versenyre kiválasztott feladatok kétharmadát magyarok állították össze.

2024. május 16. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

Legfrissebb híreink

legfrissebb programok

7-Zip 24.05

Kitűnő, ingyenes tömörítő Windowshoz. Betömörítés / kitömörítés: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP és WIM. Csak kitömörítés: ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR és Z.

2024. május 19. 13:26

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Password Cracker 4.8.2.567

Elfeledett jelszavaink visszaszerzésében nyújt hathatós segítséget ez az apró és nagyon egyszerűen használható alkalmazás. Csupán a csillagokkal, vagy más karakterekkel kitöltött jelszómező fölé kell húzni az egerünket, és máris láthatjuk az eredményt.

2024. május 18. 17:24