A Fujitsu RunMyProcess összekapcsolja az embereket és a dolgokat

forrás: Prím Online, 2019. november 6. 14:55

A Fujitsu RunMyProcess nagy produktivitású felhőplatform bemutatja a digitális üzleti innovációt és együttműködést támogató, összekapcsolt DigitalSuite Business Fabric ökoszisztémát. Az IoT-eszközök adataihoz zökkenőmentes hozzáférést biztosító DigitalSuite Business Fabric minden eddiginél jobban megkönnyíti a nagyvállalatoknak az új adatforrások eredményes hasznosítását. 

Az IoT-kész eszközök adatai alapján új és nagy jelentőségű összefüggések felismerésére nyílik lehetőség – mind a korábban széles körben nem gyűjthető információknak, mind a már bejáratott folyamatok mélyebb megértésének köszönhetően. Az IoT-eszközök például képesek arra, hogy rögzítsék és a felhőbe küldjék a gyártási folyamat érzékelőinek adatait, ott pedig vizuális képpé alakítsák és irányítópultokon összegezzék őket, majd korai riasztást küldjenek a gépeknél szükséges karbantartásról, proaktívan megelőzve ezzel a meghibásodást.

 

Az így elért információk alapján a vállalatok eredményesen megvizsgálhatják és új értéket teremtve felhasználhatják az általuk gyűjtött adatokat. A DigitalSuite Business Fabric ökoszisztéma célja, hogy észszerűsítse az emberek és a dolgok közötti fontos kapcsolatot. Az ökoszisztémához eddig a Citrix, az IoT.nxt és az Okin Business Process Services csatlakozott partnerként.

 

A Fujitsu szolgáltatásként nyújtott szoftver (SaaS) platformja, a bevált RunMyProcess DigitalSuite központi szerepet játszik abban, hogy a vállalatok össze tudják kapcsolni egymással az embereket és a dolgokat. A platform több digitális terület könnyen felhasználható üzleti folyamatait integrálja. Projektjeinek megvalósítását az Okin Business Process Services támogatja. 

 

Az ökoszisztéma „emberi” oldalát a Citrix biztosítja. A Citrix Workspace révén a dolgozók egységes és rendkívül biztonságos módon, tetszőleges helyszínről férhetnek hozzá minden alkalmazáshoz és a különféle adatforrások tartalmához.

 

A „dolgok” oldalán az IoT.nxt-vel kiépített partnerkapcsolatnak köszönhetően a RunMyProcess DigitalSuite sokféle nagyvállalati alkalmazásba integrálja a különféle eszközök IoT-adatait. Akár nem szabványos protokoll használatával is képes gyűjteni az adatokat, majd azokat felhasználóbarát formátumban megjelenítve fokozza az üzleti folyamatok hatékonyságát.

 

„A Fujitsu RunMyProcess a fontos digitális partnerekkel kiépített kapcsolatrendszeren keresztül segíti a szervezeteket lehetőségeik kiteljesítésében. A DigitalSuite Business Fabric ökoszisztémában saját szakértelmünket és partnereink képességeit kiaknázva tágítjuk a lehetőségek határait, és fejlett eszközökkel segítünk a vállalatoknak a lehető legjobb üzleti eredményeket elérni” – mutatott rá Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója. 

 

„A Fujitsu és a Citrix partnerkapcsolata magától értetődik, hiszen mindketten emberközpontú szemlélettel igyekszünk kialakítani egy olyan munkastílust, amely a végfelhasználók és az IT számára egyaránt előnyös. A RunMyProcess DigitalSuite platform és a Business Fabric ökoszisztéma zökkenőmentes hozzáférést kínál azokhoz az ütőképes jellemzőkhöz és funkciókhoz, amelyekkel észszerűsíthetőek a megoldások, minimumra szorítható a leállás, és fokozható a dolgozói produktivitás úgy, hogy közben az egyén is szabad kezet kap annak eldöntésében, hol, mikor és milyen eszközön dolgozik. Ennek érdekében nagy örömmel integráljuk a Citrix Workspace megoldást az ökoszisztémába” – nyilatkozta Diane Fanelli, a Citrix globális rendszerintegrátor-partnerekért felelős alelnöke. 

 

„Szinte minden vállalat rendelkezik már IoT-adatokkal, de nem mindannyian képesek teljes mértékben kiaknázni a bennük rejlő értéket. Az eszközadatok lefordításával és rendelkezésre bocsátásával mi pótoljuk ezt a hiányosságot. Az így szerzett információkat a Business Fabric ökoszisztémába táplálva óriási lehetőségek nyílnak meg a gyakorlati hasznosításra. Új megoldások és szolgáltatások fejleszthetők ki, az ügyfelek és a vállalatok pedig új értéket teremthetnek. Ráadásul mindez egyetlen platformon keresztül elérhető” – tette hozzá Jason Bradlee, az IoT-.nxt amerikai operatív vezérigazgató-helyettese. 

 

Az érdeklődők november 6-án és 7-én, a müncheni Fujitsu Forum Europe keretében ismerkedhetnek meg a DigitalSuite Business Fabric ökoszisztémával, az emberek és dolgok egyszerű összekapcsolását támogató képességeivel, és a bizalmi alapokon nyugvó jövő kiépítésében játszott szerepével. A látogatók személyesen tanúi lehetnek annak, hogyan navigálnak a dolgozók az IoT-eszközök világában a konkrét vállalatokra szabott mobil munkafolyamatok segítségével.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38